Födelsedag/bröllop/dop

jaa det har hänt en del sedan sist :) den 9/7 fyllde min pojkväns systrar år, dom är tvillingar och fyllde då 15år båda två :) Men min pojkvän jobbade kväll då så vi hann inte komma på kalaset, det tycker jag är så dumt med hans jobb, eftersom det är ett kvällsjobb så är man inte med på så mycket som alla hittar på på veckorna, lite tråkigt. Så vi får hitta på allt på helgerna, så vi kom dit till dom dagen efter, en fredag, och gav dom deras presenter :) den ena fick ett ögonskuggesett med ljusa varma toner från isadora :) jätte fina var dom. Den andra fick ett sött litet halsband med rosa fjärilar på :) jaa och så hade dom sparat lite smörgåstårta till oss :) gott!

Och den 11/7 (lördag) var det dags för bröllop och dop :) Joels äldsta bror (halvbror) skulle gifta sig, och hans son döpas precis efteråt :) Kevin (pojken) hade växt sååå mycket sedan sist jag såg honom :) han är så himla sööt och grymt fina ögon har han :) men iallafall, bröllopet var ganska enket :) men fint ändå, särskilt ceremonin :) fick lite tårar i ögonen när en spelade en låt på pianot. kommer inte ihåg att det var så här vackert liksom :) sist jag var på bröllop var jag typ 13 år och det var då min farbror som gifte sig, kommer inte ihåg så mycket från deras ceremoni :) Men ja efter ceremonin vart det dop :) och Kevin var så snäll :) han grät inte mycket alls. Efter allt var det en massa kramar och plåtande på brudparet :) och sedan gick vi till maten :P hehe, det var kassler med sallad och potatissallad, gott! sedan var det en liten paus, sedan fika med tårta :) och sedan paketöppning som tog låång tid :P men det var ju till både brudparet och deras lille Kevin, det var jätte fina presenter. Av min pojkvän och mig fick Kevin en liten bil sparbössa i någon slags plåt :) det gick att rulla på den också han fick ganska många sparbössor men inga likadana som tur var :P hehe. Brudparet fick ett presentkort på 1000 kr på ikea :) men då var det rätt många med på den presenten, fast min pojkväns mamma hade glömt att skriva upp typ hälften av folket som skulle stå med :P hehe, men så kan det gå till ibland. Men jag tycker det var väldigt kul att vara på ett bröllop igen, och träffa lite av min pojkvän släkt och sådär :) Blir till att åka och hälsa på min pojkväns bror och hans fru och deras son om ett tag igen :) sist tog det ju så lång tid innan vi träffades.

Men jaa sedan i helgen har min pojkvän och jag inte gjort så mycket mer eftersom det vart så dåligt väder här :( han har hållt på lite med sin båt som har vart sönder men nu är lagad. Jag tror att han provkörde den i vattnet igår, han sa det iallafall, men vet inte om han gjorde det sedan. Men men, nu kom min älskling hem (han jobbar dag den här veckan (: ) så jag ska prata lite med honom nu och se vad vi ska hitta på.

//Emmelie

Ny Bloggdesign :)

Jaa nu har jag skaffat mig en gratis bloggdesign som jag tycker var fin och som passar mig :) vad tycker ni? Hon som gjorde denna designen ser ni uppe i hörnet av min blogg och jag länkar till henne här som tack :) www.malinsofiacalmebring.blogg.se om ni letar efter en snygg bloggdesign och inte vill betala för någon så gå in på hennes blogg :) hon har tre stycken jätte fina bloggdesigner :)

//Emmelie

Barnvakt och tvätt :)

Heej igen :) var ett tag sen jag skrev, men jag har inte gjort så mycket intressanta saker sen sist jag skrev :) Det har varit jätte fint väder iallafall och jag var ute med en kompis i förrgår och badade :) det var jätte mysigt och roligt, det var lite kallt i början men sedan vande man sig och då var det bara skönt till slut. så det var mitt första dopp :) i helgen har min pojkvän lovat mig att vi ska åka och bada iallafall :)

Idag så har jag och min pojkvän varit barnvakt annars, åt hans brorsdotter Amanda som är 8 mån gammal :) hon är sååå sööt så man smälter när man ser på henne, och ändå är hon mest lik sin pappa :D haha. Vi var där vid elva och hon var jätte trött så vi skulle försöka få henne till att sova lite, för hon hade vart vaken från kl 7 i morse. Jag gick runt lite med henne i famnen först och jag märkte att hon knappt kunde hålla upp huvudet så hon vilade sitt huvud på min axel hela tiden. Då provade jag att lägga henne i sin säng och gav henne nappen, först verkade det gå bra, men när jag gick ut ur rummet så hörde jag att hon började gråta, och när jag kom in i rummet hade hon rest sig upp och stod vid kanten av sängen och tittade på mig :) så jag tog upp henne igen och satte mig i soffan där min pojkvän satt och kollade på tv, och satte Amanda i mitt knä så att hon låg ner lite, och jag märkte hur hennes huvud åkte åt sidorna hela tiden och sen sa min pojkvän att hon hade somnat :) så jag gick med henne till sin säng och la henne där och satte igång hennes sängdosa och gick ut ur rummet och då var det tyst :) och sen sov hon i ungefär två timmar medans min pojkvän och jag tittade på tv, och då satte jag henne hos mig med lite leksaker att leka med, men hon var så trött så hon orkade inte leka så mycket :) sen så ville min pojkvän ha henne lite för hon hade ju sovit under hela tiden vi varit där, men när hon kom till min pojkvän så började hon gråta på en gång :) haha, stackarn, han ville liksom bara busa lite med henne men det ville inte hon :) så hon fick komma till mig igen, men hon fortsatte att gråta, så jag gick runt lite med henne först, men det funkade inte, så då satte jag mig på golvet med lite leksaker som låter :) och då tystnade hon, och precis då kom hennes mamma och hennes storasyster hem :) så då åkte vi hem och lagade mat.

Nu har min pojkvän åkt till jobbet och jag håller på att tvätta en massa tvätt :) inte kul när man bor på tredje våningen och har en massa trappor att gå i med tung tvätt helt själv. men måste man så måste man :) och på tal om tvätt så måste jag gå och byta den nu :) så vi hörs en annan dag.

//Emmelie

RSS 2.0