Förlovade i 2 år idag!

hej mina vänner :)

Idag är det min och Joels förlovningsdag, 27/10-07 förlovade vi oss :) Vi hade haft det svårt ett tag både han och jag vid den tiden, men en morgon så vaknade jag av att Joel väckte mig med en puss och då såg jag ringarna på en frukostbricka med tända ljus, rosor, choklad och mackor :) det glömmer jag aldrig. Efter den dagen var allt det negativa ur våra kroppar och vi kände oss nykära igen :) 2 år har det nu gått sedan den dagen och jag blir lika glad varje gång jag tittar på ringen på mitt vänstra ringfinger :) då känner jag att vi kommer dela mååånga fler dagar tillsammans :)

Joel väckte mig även i morse med frukostbricka :) så mysigt att han gör samma som när vi förlovade oss, sedan var det meningen att vi skulle göra samma sak som på 1-årsdagen, baka och sedan ut och gå med lite piknick, men det var så dåligt väder idag så vi var med Joels mamma och hans systrar och tittade runt i lite nya affärer :) det var ändå kul, käka ute gjorde vi iallafall :) hehe.. Aaa just det, jag gjorde ett litet kort själv till Joel där jag hade skrivit lite saker vad jag känner för honom och så :) han tyckte om det jätte mycket, och så klädde han upp sig med finbyxor och en fin jacka ^^ såå gullig, han brukar aldrig bry sig om vad han har på sig annars :) hehe.. men men.. kvällen fortsätter och just nu kollar vi lite på tv.. skräckvecka på tv400 ju :P

//Emmelie



Joel du är mitt allt!!

12/10-09

Heej igen :P

idag är det då Måndag, och det händer inte så mycket :) Joel har precis kommit hem från jobbet och jag har precis stigit ur duschen och nu ska vi käka middag :) potatisgratäng med Joels hemmagjorda köttfärsbiffar :) Mums! Resten av dagen blir till att titta på film och mysa i soffan :) får passa på när han inte jobbar kväll :)

Men jag tänkte berätta lite vad jag gjort i helgen :) I fredags jobbade Joel kväll så jag var bara hemma och spelade lite Sims3 för första gången på läänge.. hade tröttnat på det lite och nu har jag fått lite sug för det igen :P Sims freak som jag är :D Min lillebror Emil kom på besök också med några av hans kompisar och lämnade lite papper till mig, han vill att jag ska rita en tatuering till honom så jag fick två bilder som jag ska rita ifrån :P
På lördagen var Joel i garaget en stund på morgonen medan jag spelade lite Sims :P och sedan kom han och hämtade mig för vi skulle hem till hans bror David med familj och käka pizza :) var så längesedan vi umgicks med dom så jag frågade Joel dagen innan om vi inte kunde hälsa på dom någon kväll, så kvällen bestod av pizza med Joels bror david och hans sambo Andrea och deras två barn Michaela och Tindra :) Joel var ett tag i garaget med sin bror medan jag var inne hos Andrea och pratade lite :) vi pratade om allt möjligt, men mest om deras lilla bebis som ska komma i januari ^^ guud va roligt det ska bli med en till liten.. och jag tror dom får en flicka till faktiskt :P hehe.. det tror Andrea också :) Vi fick reda på det för några månader sen bara, i augusti eller vad det var, att Joel ska bli farbror IGEN :P hehe.. Aaa det är babyboom i familjen P ..XD Alla trodde faktiskt det var en bebis på G där länge för alla hade sina misstankar ^^ hehe.. så det var roligt att det var sant :P Men iallafall.. när killarna kom in från garaget så tittade vi lite på film.. Johan Falk filmerna, trean och fyran.. riktigt bra var dom! bättre än ettan och tvåan :) sedan åkte vi hem vid tolv tiden :)
På Söndagen (igår alltså) var det dags för kalas :) så Joel och jag åkte och handlade en liten present till födelsedagsbarnet.. som faktiskt fyller år idag! 1 år!! lilla Amanda har blivit så stoor.. Joels ena brors dotter.. Hon gillar katter och saker som är lite gosiga :P så hon fick en mössa som var i något fluffigt tyg och som hade kattöron och som såg ut som en katt :) riktigt gullig tyckte jag, och så fick hon vantar till som såg ut som små katt tassar ^^ gulligt! och nästan hela Joels familj var där så det var trevligt att träffa alla.

Men nu har jag inte så mycket mer att skriva om helgen :) mer än att den gick väldigt fort ^^

//Emmelie


Amanda för några månader sen :)



Bilder på min och Joels lägenhet :)

här har vi bott i lite mer än ett år nu :)

vardagsrummet bild 1 :)



vardagsrummet bild 2



Vardagsrummet bild 3



Sovrummet bild 1



Sovrummet bild 2



sovrummet bild 3



sovrummet bild 4



Arbetsrummet bild 1



arbetsrummet bild 2 (Joels plats :P)



arbetsrummet bild 3 (min plats :P)



Köket bild 1



köket bild 2



köket bild 3



köket bild 4



Hallen



Badrummet bild 1



Badrummet bild 2



Det var alla bilder :P

Idag har jag inte gjort så mycket, gick upp vid 10!! :P haha.. rätt ovanligt för att vara jag just nu, Men vaknar jag vid den tiden så kan jag inte somna om, så jag gick upp och satte på kaffe och satte mig framför tvn och datorn och käkade lite frukost, och här har jag suttit sen dess :P tänkte jag kunde ta det lite lugnt tills Joel kommer hem, då ska vi laga mat och sen får vi se vad som händer, har ingen aning när han kommer hem så :)

Men det får vara allt för denna gången :)

//Emmelie

Mysig bebis och nybakade frallor :)

Jaa det blir inga bilder på lägenheten ännu :) har ingen bra kamera, får ta med min mobil och den kameran är inge bra, måste ta när det är jätte ljust och det har det inte vart så mycket nu :) och så vill jag helst ta en stor städning innan ^^ hehe..

Men jaa i fredags åkte Joel och jag till hans syster Frida och hennes Micke och lille Sigge :) först blev det strul med bilen på vägen dit och Joel försökte få igång den i nästan två timmar, så då ringde han till sin far som fick komma och hämta oss så fick vi lämna bilen där, han körde oss till Joels andra bil och då vart klockan så mycket så jag trodde inte vi skulle få komma så sent, klockan var kanske halv 7 då, men det fick vi :) så då åkte vi hem till henne och Joel och jag hade med oss presenter :) ett gosedjur i form av en tax typ :P hehe.. den var lång iallafall, och så var den blå :) ganska stor, tyckte den var så mysig ^^ och så hade jag gjort en egen liten present, jag hade ritat av Sigge :) och satt den i en ram, jag var lite osäker om dom skulle tycka den var lik, för jag kollade ju bara efter en bild :P men dom tyckte väldigt mycket om den ^^ så det var roligt. Lille Sigge sov när vi kom så vi bestämde oss för att åka iväg och köpa pizza :) så Frida jag och Joel åkte iväg, så hann vi precis käka upp när Sigge vaknade :) första gången man såg honom vaken nu :) hehe, så fiiin.. sedan kollade vi också på idol och myste lite med Sigge ^^ och det var första gången jag fick hålla i en sådan liten bebis så länge :) i en vaken bebis desutom ^^ hehe.. och han var sååå luugn och gullig :) gjorde lite roliga grimaser och ljud så man riktigt smälte.. jag bara höll i honom och tittade på honom hela tiden medan han sparkade mig på magen och och sträckte på sig ^^ lille plutten.. gud vad jag mös och så glad har jag inte vart på länge ^^ tänkte på det hela kvällen sedan :P hehe.. längtar tills jag får se honom igen :)

Meen nog om den trevliga mysiga kvällen :)
Idag.. har Joel och jag vart och handlat, sedan kom vi på att vi ska baka frallor :) och det blev rätt många :P hehe.. riktigt goda också, vi spelade kort också mellan jäsningarna och det var riktigt länge sedan :) myyysigt ^^ och nu sitter vi vid varsin dator och bara kopplar av innan vi ska börja med maten :) TACOS!! :D gott ska det bli, och så kanske vi sätter igång en film också, för det är filmväder ute :)

Jaa :) och i morgon ska Joel jobba ett tag så då tar jag nog fram dammsugaren och plockar lite, då blir det nog lite bilder :)

hej för den här gången :)

//Emmelie

teckningen på Sigge som jag ritat och gav till dom :)

teckningen på Sigge jag gav till Frida och Micke :)

Likt? :) jag är ganska nöjd iallafall.



Mor och Son :) såå sööta..



RSS 2.0